ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ

Οι τρόποι για να αποκτήσετε την τσάντα της επιλογής σας είναι πολλοί, ώστε να εξυπηρετούμε κάθε πελάτη μεμονωμένα. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην ιστοσελίδα, το e-mail μας (info@bemybag.gr ) ή του τηλεφώνου*.

  1. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και διαλέξτε την τσάντα που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά σας. Επιλέξτε την τσάντα που θα ολοκληρώσει με μία ξεχωριστή πινελιά το outfit σας χρησιμοποιώντας τα φίλτρα brand, διαθεσιμότητας, τιμής! Οι τσάντες που δεν είναι διαθέσιμες την δεδομένη στιγμή της αναζήτησης, φέρουν την ένδειξη «Not Available». Η επιλογή λοιπόν, έγινε πιο εύκολη από ποτέ! Μπορείτε να επιλέξετε μέχρι και τρεις τσάντες προς ενοικίαση, χωρίς να είναι αναγκαία η διατήρηση των ίδιων ημερομηνιών για όλες. Προς το παρόν, η ενοικίαση αφορά μόνο κατοίκους Ελλάδας.

  2. Επιλέξτε το χρονικό εύρος ενοικίασης: από μία ημέρα μέχρι όσο επιθυμείτε. Σε περίπτωση που το χρονικό διάστημα ενοικίασης υπερβαίνει τον έναν ημερολογιακό μήνα, έχουμε προνοήσει για την πληρέστερη εξυπηρέτησή σας, δημιουργώντας συνδρομητικά πακέτα! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ισχύουσες συνδρομές παρακαλώ πατήστε εδώ. Σε περίπτωση που η ενοικίαση ξεπερνάει τους (3) τρεις μήνες, είναι απαραίτητο η τσάντα να επιστραφεί στην BeMyBag για την αναγκαία συντήρηση, και κατόπιν να συνεχιστεί η ενοικίαση από εσάς, χωρίς η εν λόγω τσάντα να εμφανιστεί στην ιστοσελίδα μας ως «διαθέσιμη».

  3. Επιστρέψτε την luxury bag σας την ημερομηνία που έχετε δηλώσει, μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier, με τα έξοδα επιστροφής να είναι δική μας υπόθεση! Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε την τσάντα που έχετε νοικιάσει, απευθυνθείτε σε εμάς στην διεύθυνση e-mail (info@bemybag.gr) ώστε άμεσα να σας ενημερώσουμε εάν είναι διαθέσιμη προς πώληση.

*Τα τηλέφωνα επικοινωνίας μας είναι τα κάτωθι:
2106216360 & 6981973894, και λειτουργούν καθημερινά από τις 09.00-18.00 και Σάββατα από τις 10.00-14.00.
Παραγγελίες:

Βήμα 1: Επιλογή τσάντας

Βήμα 2: Επιλογή επιθυμητής ημερομηνίας ενοικίασης

Βήμα 3: Ασφαλής πληρωμή

Βήμα 4: Παραλαβή από κατάστημα ή στην πόρτα σαςΕπιστροφή της τσάντας:

Βήμα 1: Τοποθέτηση της τσάντας στην ειδική υφασμάτινη θήκη dust bag

Βήμα 2: Τοποθέτηση της τσάντας μέσα στο κουτί BeMyBag της εταιρείας μας

Βήμα 3: Κάλυψη του κουτιού με την ειδική σακούλα του courier που περιλαμβάνεται έξτρα μέσα σε όλα μας τα κουτιά κατά την παραλαβή της.

Βήμα 4: Καλέστε την Γενική Ταχυδρομική να παραλάβει από εσάς (ή παραδώστε το δέμα σε ένα από τα καταστήματα της Γενικής ταχυδρομικής) με χρέωση παραλήπτη στην παρακάτω διεύθυνση:

BeMyBag
Ροδοδάφνης 29
14569 Άνοιξη Αττικής
Τηλ: 6981973894

Βήμα 5: Έλεγχος της τσάντας για τυχόν φθορές και επιστροφή της εγγύησης εντός 15 εργάσιμων ημερών.