Περιπτώσεις φθοράς

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ατυχήματα συμβαίνουν. Για αυτόν τον λόγο, και προκειμένου να αισθάνεστε εξίσου ασφαλείς με εμάς, διαμορφώσαμε τους Όρους Χρήσης, στους οποίους μπορείτε να ανατρέξετε πατώντας εδώ.

Το σημαντικότερο όλων είναι να νιώθετε υπέροχα με την luxury bag σας. Έτσι, σε περίπτωση φθοράς (λεκές, σκίσιμο, κάψιμο, απώλεια διακοσμητικού, κ.λπ.),μην προσπαθήσετε να την επιδιορθώσετε μόνοι σας! Υπάρχουν εξειδικευμένοι συνεργάτες στις boutique αγοράς οι οποίοι θα αναλάβουν την φροντίδα, όπως άλλωστε και τον καθαρισμό του προϊόντος. Σε περίπτωση φθοράς, παρακαλείστε να μας ενημερώσετε άμεσα εγγράφως στην ηλεκτρονική διεύθυνση bemybaggreece@gmail.com.

Υπενθυμίζουμε ευγενικά ότι τα προϊόντα μας δεν καλύπτονται από ασφάλεια φθοράς ή/και κλοπής, με το αντίστοιχο κόστος να επιβαρύνει τον πελάτη, όπως αυτό περιγράφεται στους Όρους Χρήσης. Συγκεκριμένα, σε τέτοιες περιπτώσεις, και εάν αυτό κριθεί αναγκαίο, θα σας ενημερώσουμε άμεσα εγγράφως στη δηλωθείσα ηλεκτρονική σας διεύθυνση, σχετικά με το κόστος επιδιόρθωσης που έχει εκτιμηθεί από τον ειδικό, το οποίο θα αφαιρεθεί από την εγγύηση η οποία θα έχει ήδη δεσμευθεί στην πιστωτική σας κάρτα κατά την διαδικασία ενοικίασης. Στην δυσάρεστη περίπτωση πρόκλησης ανεπανόρθωτης ζημιάς η οποία θα καθιστά αδύνατη την εκ νέου ενοικίαση του προϊόντος σε άλλο πελάτη, ο υφιστάμενος πελάτης υποχρεούται να καλύψει εξ ολοκλήρου το ποσό που αντιστοιχεί στην αγοραστική αξία της τσάντας (λιανική τιμή βάση τιμολογίου αγοράς). Επιπρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να διαβάστε στους Όρους Χρήσης.