Φροντίδα προϊόντων

Κάθε luxury bag της εταιρείας μας τυγχάνει ιδιαίτερης φροντίδας, ώστε όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της να παραμένουν αναλλοίωτα για την επόμενη ενοικίαση. Μπορείτε να αισθάνεστε απολύτως σίγουροι ότι η διαρκής συνεργασία μας με τις επίσημες boutique αγοράς εξασφαλίζουν απόλυτα τόσο την απολύμανση όσο και τον καθαρισμό-φροντίδα του προϊόντος. Οι τσάντες φθάνουν στα χέρια σας με την γνωστή και ιδιαίτερη μυρωδιά του «καινούριου», γιατί τίποτα λιγότερο δεν μας αντιπροσωπεύει!

Ιδιαίτερη προσοχή οφείλει ο πελάτης να δίνει στην φύλαξη της τσάντας, η οποία πρέπει να γίνεται στην αντίστοιχη dust bag με την οποία την αποστέλλουμε, ενώ η επιστροφή πρέπει πάντα να γίνεται στο επίσημο κουτί της.

Συστήνουμε την αποφυγή τοποθέτησης μεγάλου βάρους ή πολλαπλών αντικειμένων μέσα στην τσάντα για την αποφυγή προβλημάτων ενώ τα αρώματα, λοιπά καλλυντικά και αιχμηρά αντικείμενα δύνανται να δημιουργήσουν ζημιά στο υλικό κατασκευής, με λεκέδες και/ή τραυματισμούς. Ως εκ τούτου παρακαλούμε θερμά να μην τοποθετούνται τα ανωτέρω είδη στις ενοικιαζόμενες τσάντες της BeMyBag.

Τσάντα και κατοικίδια: επειδή τα ζώα συντροφιάς είναι απρόβλεπτο πως θα αντιδράσουν σε ένα νέο αντικείμενο, με άγνωστη μυρωδιά, παρακαλούμε κρατήστε την τσάντα μακριά τους, για να αποφευχθεί η περίπτωση φθοράς.

Περιπτώσεις κλοπής: η ευθύνη του προϊόντος για όλη την διάρκεια της ενοικίασής του, βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη. Ως εκ τούτου, είναι ευθύνη του η ασφάλεια και προστασία του προϊόντος από δυνητικά επιβλαβείς και κακόβουλες ενέργειες όπως η κλοπή. Σε περίπτωση κλοπής, ρητώς αναφέρουμε ότι ο πελάτης επιβαρύνεται με καταβολή αποζημίωσης, ίση με το 50% της ονοματικής αξίας αγοράς του προϊόντος.